van der Horst

Hockenheim: 43 starters voor de GT4 European Series

V8 Racing - Camaro GT4
V8 Racing - Camaro GT4
Er staan nog vier races op het programma van de GT4 European Series dit jaar waarvan er dit weekend al twee plaats vinden op de Hockenheimring. Bij deze voorlaatste manche van 2023 komen er 43 wagens aan de start.
CMR - Toyota GR Supra GT4
CMR - Toyota GR Supra GT4
Hockenheim staat voor het eerst op de kalender van de GT4 European Series, wat maakt dat heel wat teams zich begeven op onbekend terrein. Aan Belgische zijde is het uitkijken naar de prestatie van Antoine Potty (CMR Toyota GR Supra GT4), die momenteel de vijfde plaats bezet in de tussenstand van de Silver Cup. Ook Kenny Herremans (V8 Racing Camaro GT4) is er op gebrand om een nieuwe podiumplaats toe te voegen aan zijn palmares. Herremans is een van de revelaties van het seizoen en staat momenteel vierde in de tussenstand van de Pro-Am klasse.

Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
Ook Nico Verdonck en Rodrigue Gillion staan weer aan de start met hun Aston Martin Vantage GT4 van PROsport. Selleslagh Racing Team zakt af naar Hockenheim met slechts één Mercedes-AMG GT4. De wagen komt uit in de Silver Cup en wordt bestuurd door Alexandre Papadopulos en door de “terug van weggeweest” Marnik Battryn.

Foto's: Niels Vaeck
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op dinsdag 30 augustus 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hockenheim.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons