van der Horst

Hungaroring: Nieuw baanrecord voor Sacha Fenestraz

Sacha Fenestraz - Josef Kaufmann Racing
Sacha Fenestraz - Josef Kaufmann Racing
Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing), vorige maand in Monaco nog winnaar van een van de twee wedstrijden voor de Formule Renault Eurocup, verbeterde vrijdag tijdens de vrije trainingen het ronderecord voor de klasse op de Hungaroring. De Fransman was de snelste in beide sessies en sloot de dag af met een rondetijd van 1:40.244 en was daarmee sneller dan Robert Shwartzman (R-ace GP - 1:40.434) en Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing – 1:40.514).
Max Defourny - R-Ace GP
Max Defourny - R-Ace GP
Max Defourny (R-ace GP) reed in de morgensessie de tweede tijd (1:40.842) na Fenestraz, in de namiddag bevond onze landgenoot zich aanvankelijk in de top drie maar op het einde van de sessie verbeterden nog verscheidene rijders hun tijd en Defourny zakte terug naar de negentiende plaats. Ghislain Cordeel (Arden) reed in de twee sessies respectievelijk de achtentwintigste en twintigste tijd.

Foto's: Formule Renault Eurocup & Max Defourny Racing

 
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op vrijdag 30 juni 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hungaroring.
  • MF Racing

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons