van der Horst

Imola: Dubbele winst voor Colin Caresani

Colin Caresani - Project 1 BMW M4
Colin Caresani - Project 1 BMW M4
Vorig jaar reed hij nog in de BMW M2 Cup NL, maar voor dit jaar heeft Colin Caresani zijn zinnen gezet op de DTM Trophy, de serie voor GT4 wagens die in het nevenprogramma van de DTM verreden wordt. Lang heeft de Nederlander er niet over gedaan om zijn eerste zege te behalen in de Trophy, beter vorig weekend won hij beide races op het circuit van Imola.
Start race 1 @ Imola
Start race 1 @ Imola
Caresani beschikt over een BMW M4 ingezet door het Project 1 team. In nog maar zijn derde race in de DTM Trophy zaterdag in Imola won hij de race voor Jacob Riegel (Speed Monkeys Aston Martin Vantage). In de tweede race die zondag plaats vond diende hij heel de race strijd te voeren met diezelfde Riegel, maar opnieuw wist de Nederlander de bovenhand te halen. De derde plaats ging op zaterdag naar Moritz Löhner (FK Performance Motorsport BMW M4) terwijl in de tweede race Edouard Cauhaupé (BWT Mücke Motorsport Mercedes-AMG) op het laagste schavot mocht plaats nemen. Alexandre Papadopulos die uitkomt voor het Belgische Selleslagh Racing Team eindigde met zijn Mercedes in de eerste race op de negende plaats, zondag werd hij dertiende.

Foto's: DTM Media TeamDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Deutsche Tourenwagen Masters op maandag 20 juni 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Imola DTM.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons