van der Horst

Iron Dames team breidt nog verder uit

Iron Dames
Iron Dames
De iron Dames is een begrip geworden de autosport en voor 2024 breidt het team nog verder uit tot negen dames. Naast endurance racen staan nu ook de F1 Academy, karting en rally op het programma. Sarah Bovy blijft natuurlijk een van de boegbeelden van het team.
  • STX Motorhomes
Sarah Bovy
Sarah Bovy
Het programma van Sarah Bovy was al gekend en het is uitgebreid, FIA WEC met Michelle Gatting en Doriane Pin (Lamborghini Huracan GT3 Evo2), European Le Mans Series met Gatting en Rahel Frey (Porsche 911 GT3 R) alsook de IMSA Endurance Cup (Lamborghini Huracan GT3 Evo2) met Frey en Gatting. Doriane Pin beperkt haar endurance programma tot het FIA WEC omdat zij ook deelneemt onder de banner van Iron Dames aan de F1 Academy.

Nieuw bij de Iron Dames zijn Karen Gaillard en Célia Martin. De Zwitserse en de Française komen uit in de Michelin Le Mans Cup en dat met een Lamborghini Huracan GT3 Evo2. Voor het eerst zal Iron Dames ook present tekenen in de rallysport. Sarah Rumeau en Julie Amblard zullen deelnemen aan het Franse rallykampioenschap met een Ford Fiesta Rally2. Tenslotte is er nog Natalia Granada die uitkomt in de IAME Euro Series en het Spaanse kampioenschap karting.

Foto's: Georges De Coster
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA World Endurance Championship op dinsdag 13 februari 2024.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons