van der Horst

Jack's Racing Day: Extra wagens in de GT divisie

Koopman Racing - BMW M6 GT3
Koopman Racing - BMW M6 GT3
Volgend weekend gaat al de vierde manche van de Supercar Challenge door op het TT Circuit van Assen. Niet minder dan 36 wagens staan er op de startlijst met daaronder de drie Norma’s van Deldiche Racing die zullen proberen om hun prestatie van Zolder te herhalen. Maar de mooiste nieuwe aanwinsten vinden we terug in de GT divisie, zo brengt Koopman Racing een BMW M6 GT3 mee en komt MP Motorsport aan de start met een Mercedes-AMG GT3.
  • Dreamdrive
Cor Euser - MARC II V8 Mustang
Cor Euser - MARC II V8 Mustang
Koopman Racing was al goed vertegenwoordigd in de Supercar Challenge met twee BMW’s Z4 GT3, een BMW 1 serie en een Seat Supercopa, maar daar komt vanaf dit weekend nog een spectaculaire wagen bij, een BMW M6 GT3. De wagen zou de rest van het seizoen afwerken in de handen van Nick Catsburg. Ook in de GT divisie zien we in Assen een Mercedes-AMG GT3 ingezet door MP Motorsport met Henk de Jong aan het stuur en Cor Euser keert terug met zijn MARC II V8 Mustang.

Deldiche Racing - Norma M20 FC
Deldiche Racing - Norma M20 FC
Maar normaal gezien zal de strijd om de zege gaan tussen de drie Norma’s van Deldiche Racing (Tom Boonen, Thomas Piessens-Sam Dejonghe, Tim Joosen-Luc de Cock). Het team won vorige maand immers beide races op circuit Zolder. Maar zij mogen tegenstand verwachten van de Norma van BS Racing met Alain Berg en Alex Cascatau, maar vooral ook van de Ginetta LMP3 van Max Aschoff indien de wagen ditmaal tijdig klaar raakt.

Foto's: Supercar Challenge & Niels Vaeck
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op dinsdag 3 augustus 2021.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons