van der Horst

Jack’s Racing Day: Larry ten Voorde pakt zege in eerste race

Larry ten Voorde
Larry ten Voorde
Geen problemen voor gastrijder Larry ten Voorde (JW Raceservice) in de eerste race voor de Porsche Carrera Cup Benelux in het kader van de Jack’s Racing Day. Vertrokken van op de pole reed hij gans de race op kop, maar als gastrijder pakt hij wel geen punten. De volle puntenbuit ging dus naar Robert de Haan (Richardson racing) die tweede werd, Wouter Boerenkamps (DUWO) werd derde. Ariel Levi (Huber Racing) kwam als vierde over de finishlijn.
  • Skylimit Events
De zege in de Pro-Am klasse was voor Hans Weijs, Ralph Poppelaars was de beste in de Am klasse. Onze landgenoten konden in de eerste race van de Porsche Carrera Cup Benelux geen potten breken. Sam Dejonghe (RedAnt Racing) behaalde nog het beste resultaat met een mooie zesde plaats. Minder geluk was er voor beide AUGUST by NGT rijders, Glenn van Parijs moest al vlug opgeven met een doorboorde radiator en Benjamin Paque vroeg in de race in de fout ging en niet verder dan de veertiende plaats kwam.

Foto: Porsche Carrera Cup Benelux 
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Porsche Carrera Cup Benelux op zaterdag 12 augustus 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Jack's Racing Day.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons