van der Horst

Jack’s Racing Day: Larry ten Voorde tweemaal op pole

Larry ten Voorde
Larry ten Voorde
Leider in de puntenstand van Porsche Supercup, Larry ten Voorde vervoegt dit weekend het startveld van de Porsche Carrera Cup Benelux op het circuit van Assen en hij drukte meteen al zijn stempel op de kwalificatie door er de snelste chrono neer te zetten. Ook bij de tweede snelste chrono, die de startorde voor de tweede race bepaalt, eindigde ten Voorde bovenaan. Alzo zal hij beide races aanvatten van op de polepositie.
Robert de Haan lukte de tweede chrono en hij start als derde in de tweede race. De verrassende  Wouter Boerekamps was derde snelste en gaat als tweede van start op zondag. Glenn van Parijs was onze beste vertegenwoordiger, hij vat beide races aan van op de vierde positie. Benjamin Paque zal tweemaal op de zesde startpositie plaats nemen terwijl Sam Dejonghe de elfde en negende plaats zal innemen op de grid.

Foto: Porsche Press



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Porsche Carrera Cup Benelux op zaterdag 12 augustus 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Jack's Racing Day.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons