van der Horst

Jaime Alguersuari maakt GT-debuut in ADAC GT Masters

ROWE Racing - Mercedes SLS AMG GT3
ROWE Racing - Mercedes SLS AMG GT3
Voormalig F1-rijder Jaime Alguersuari zal volgend weekend zijn debuut in de GT-racerij maken. De 24 jarige Spanjaard reed van 2009 tot en met 2011 voor Scuderia Toro Rosso in de Formule 1 en beperkte de voorbije twee jaar zijn motorsportactiviteiten tot een rol als bandentester voor Pirelli. Alguersuari zal nu echter proeven van het zwaardere werk aan het stuur van Mercedes SLS AMG GT3 die gerund wordt door het Duitse Rowe Racing.
  • LTF
Jaime Alguersuari
Jaime Alguersuari
Ter gelegenheid van de derde manche van de ADAC GT Master op de Lauzitsring zal de Spanjaard volgend weekend voor het eerst plaatsnemen in een GT3, die hij deelt met de Duitser Nico Bastian. Rowe Racing zal voortaan overigens twee exemplaren van de Mercedes SLS AMG GT3 inzetten in het sterke Duitse GT-kampioenschap, waarbij Jan Seyffarth en Maro Engel gewoon de eerste bolide blijven bemannen. Alguersuari werd begin deze week samen met Sam Bird nog bevestigd bij Virgin Racing in de Formule E.

Foto's: ADACDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in ADAC GT Masters op vrijdag 16 mei 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Lausitzring.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons