van der Horst

Kampioen Johan Kristofferson stapt op bij Petri Corse

Johan Kristoffersson
Johan Kristoffersson
Na een desastreus begin van het Superstars raceseizoen voor Johan Kristofferson waarbij de uittredende kampioen aan geen van beide races van de eerste manche op Monza kon deelnemen wegens technische problemen aan zijn Porsche Panamera, heeft de Zweed beslist om op te stappen bij het Petri Corse team dat de Duitse wagens inzet. Bij de volgende manche op het circuit van Brno zal Kristofferson vervangen worden door Fabrizio Giovanardi.
  • St. Paul
De Porsche Panamera is geen onbekende voor Fabrizio Giovanardi want de Italiaan was in 2010 één van de piloten die de wagen ontwikkelde en racete voor N-Technology. Hij behaalde dat seizoen vier overwinningen. Ook deze winter hielp de snelle Italiaan Petri Corse al bij de verdere ontwikkeling van de Panamera en is dus uitstekend geplaatst om de ontwikkeling van de wagen vooruit te helpen.

Foto: Superstars International Series



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International Superstars Series op vrijdag 3 mei 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Brno.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons