van der Horst

Kenny Herremans opnieuw met V8 Racing Camaro naar de GT4 European Series

V8 Racing - Camaro GT4
V8 Racing - Camaro GT4
Na een meer dan geslaagd eerste seizoen in de GT4 European Series met de Camaro GT4 van V8 Racing, besloten Kenny Herremans en teamgenoot Dante Rappange om er nog een seizoen bij te doen met dezelfde wagen en hetzelfde team.
V8 Racing - Camaro GT4
V8 Racing - Camaro GT4
Kenny Herremans en Dante Rappange, vicekampioenen in de Pro-Am klasse in 2022, komen dit jaar dus opnieuw uit in de GT4 European Series met de Camaro van het Nederlandse V8 Racing. Zelfs al behoort de Camaro niet tot de nieuwste generatie GT4 wagens, toch is men bij V8 Racing er van overtuigd dat de wagen nog steeds competitief is. Gemakkelijk wordt het dus zeker niet zeker nu de wagen zal uitkomen in de Silver Class. Opvallen doet de Camaro in ieder geval in de nieuwe livery waar rood en zwart nu de dominante kleuren zijn.

V8 Racing - Camaro GT4
V8 Racing - Camaro GT4
Kenny Herremans: “Om eerlijk te zijn, ik geloofde er oorspronkelijk nooit in dat we vorig jaar zulk een resultaat zouden behalen. Dankzij het team dat verschillende malen voor de juiste strategie koos, konden wij bijna altijd vooraan meestrijden. Dit jaar, zo denk ik toch, wordt nog moeilijker gezien onze wagen niet meer van de jongste is en de GT4 bolides van de laatste generatie gemakkelijker te besturen zijn en ook lichter wegen. Dat maakt de uitdaging alleen maar groter en attractiever. Laat me vooreerst al zeggen dat ik zeer blij ben dat ik door mijn trouwe partners kan deelnemen aan dit mooie kampioenschap. Wij zullen er alles aan doen om het onze tegenstanders voor de titel moeilijk te maken.”

Foto's: GT4 European Series
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op dinsdag 7 maart 2023.
  • LTF

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons