van der Horst

Lausitzring: Selleslagh Racing Team debuteert in DTM Trophy

Alexandre Papadopulos - SRT Mercedes-AMG GT4
Alexandre Papadopulos - SRT Mercedes-AMG GT4
De DTM Trophy, een serie die openstaat voor GT4 wagens en doorgaat in het kader van de DTM weekends, kende afgelopen weekend haar eerste manche. Op de Lausitzring werden twee races afgewerkt die beiden gewonnen werden door de Ring Racing Toyota GR Supra GT4 van Tim Heinemann. Selleslagh Racing maakte voor het eerst kennis met de serie waar het een Mercedes-AMG GT4 inzet voor de Amerikaan Alexandre Papadopulos.
  • Prospeed Competition
Podium race 2 DTM Trophy Lausitzring
Podium race 2 DTM Trophy Lausitzring
Thiago Vivacqua (Heide Motorsport Audi R8 LMS) en J.P. Southern (T3 Motorsport Audi R8 LMS) mochten mee op het podium na race 2, in de tweede race vergezelden Theo Oeverhaus (Walkenhorst BMW M4) en Colin Caresani (Project 1 BMW M4) mochten op zondag mee op het podium met Heinemann. Zowel Selleslagh Racing als Alexandre Papadopulos debuteerden in de serie en het werd dus vooral een weekend om ervaring op te doen. In de eerste race eindigde de Belgische Mercedes op de negentiende plaats, in de tweede race werd Papadopulos dertiende.

Foto's: SRT-Selleslagh Racing Team & DTM Media Team
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Deutsche Tourenwagen Masters op maandag 23 mei 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Lausitzring DTM.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons