van der Horst

24H Le Mans: Le Mans kortnieuws: Pegasus Racing – Audi – Harry Tincknell

Pegasus Racing - Morgan-Nissan
Pegasus Racing - Morgan-Nissan
Pegasus Racing heeft een eerste shakedown met zijn nieuw Morgan LMP2 achter de rug. Op het circuit van Magny-Cours maakte de bolide zijn eerste meters zonder noemenswaardige problemen, de wagen werd er bestuurd door teameigenaar Julien Schell. De blauwe Morgan-Nissan verschijnt dit seizoen aan de start van de European Le Mans Series en wacht nog op een uitnodiging voor de 24 uren van Le Mans.
Bonanomi - Albuquerque - Jarvis
Bonanomi - Albuquerque - Jarvis
Audi heeft de afgelopen dagen getest op het Yas Marina circuit te Abu Dhabi. Net als steeds meer Europese constructeurs opteerde Audi voor de warme temperaturen en moderne infrastuctuur die de Emiraat te bieden heeft om zijn nieuwe strijdwapen aan de tand te voelen. Ook vorig seizoen testte het merk met de vier ringen al in Abu Dhabi. In deze korte video kan u de nieuwe R18 e-tron quattro aan het werk zien onder kunstlicht. Marco Bonanomi, Oliver Jarvis en Felipe Albuquerque, die zopas bevestigd werden op de derde Audi voor Spa en Le Mans waren aanwezig.
 
Harry Tincknell maakt de overstap van Formule 3 naar de uithoudingsracerij. De 22-jarige Brit zal dit seizoen uitkomen voor Jota Sport in de ELMS en de Le Mans 24u en vervoegt er vaste waarde Simon Dolan op de Zytek-Nissan LMP2. Niemand minder dan Allan McNish ontfermt zich over de carrière van Tincknell.

Foto's: Pegasus Racing & BonanomiDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in 24 Heures du Mans op donderdag 6 februari 2014.
  • Powercars

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons