van der Horst

Le Mans: Pech voor Amaury Bonduel – Pro Am podium voor Boutsen VDS

Renaud Kuppens/Rose Meyuhas - Boutsen VDS
Renaud Kuppens/Rose Meyuhas - Boutsen VDS
Na zowel de pole voor de eerste als de tweede race van de Lamborghini Super Trofeo Europe gepakt te hebben stond Amaury Bonduel (BDR Competition by Grupo Prom) donderdag als favoriet voor de zege aan de start van race 1. Echter het noodlot sloeg toe na 5 ronden, een band van de Lamborghini explodeerde op het rechte stuk. Bonduel slaagde er nog in om zijn wagen veilig aan de kant te zetten, maar de wedstrijd was over voor onze landgenoot.
  • Prospeed Competition
De zege ging naar Mattia Michelotto (VSR) die Söderström/Ali (Target Racing) en Gachet/Tirman (Schumacher CLRT) vooraf ging. Renaud Kuppens/Rose Meyuhas (Boutsen VDS) finishten als zestiende algemeen maar derde in de Pro Am klasse. In de Am klasse greep Nigel Bailly (ART-Line) net naast het podium, Stéphane Lémeret/Rodrigue Gillion (CMR) werden achtste. Serge Doms (DS Racing) pakte de vijfde plaats in de Lamborghini Cup.

Foto: Boutsen VDSDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op donderdag 13 juni 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons