van der Horst

Lédenon: Lémeret en Lessennes op het podium maar titel gaat Saintéloc Racing

Start race 1 FFSA GT @ Lédenon
Start race 1 FFSA GT @ Lédenon
Ook het Franse FFSA GT kampioenschap herstartte dit weekend na een lange zomerpauze. Op het circuit van Lédenon won de Saintéloc Racing Audi R8 LMS van Roee Meyuhas/ Erwan Bastard de beide races. Beide rijders zijn nu zeker van de titel in de Silver Cup. In de eerste race stonden Stéphane Lémeret (CMR Toyota GR Supra GT4) en Benjamin Lessennes (L’Espace Bienvenue BMW M4 GT4) op het podium van de Silver Cup, maar in de tweede race kenden beide landgenoten minder geluk.
  • Prospeed Competition
In de eerste race eindigden Stéphane Lémeret en Stéphane Tribaudini, nochtans pas gestart als dertiende, op de tweede plaats achter de Saintéloc Racing Audi. Benjamin Lessennes werd samen met Ricardo van der Ende vierde algemeen en derde in de Silver Cup. Met dit resultaat maakten Lessennes en van der Ende nog kans op de titel als zij in de tweede race in de top vijf eindigden. Maar dit lukte net niet, de banden op de BMW sleten overmatig en Lessennes en van der Ende finishten net buiten de top vijf in de Silver Cup. Lémeret en Tribaudini kwamen ditmaal niet verder dan de twintigste plaats algemeen en negende in de Silver Cup.

Foto: SRO Motorsport Group
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FFSA GT Tour op zondag 11 september 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Lédenon.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons