van der Horst

Londen: Nick Cassidy snelste tijdens laatste training

Nick Cassidy - Envision Racing
Nick Cassidy - Envision Racing
Na een drukke zaterdag moeten de piloten terug aan de bak voor de tweede wedstrijd van de Londen E-Prix. Deze begon met de derde en laatste training en het was Nick Cassidy (Envision Racing) die de snelste tijd op de tabellen zette. De Kiwi bleef hiermee António Félix da Costa (DS Techeetah) en teamgenoot Robin Frijns voor. Puntenleider Stoffel Vandoorne (Mercedes) eindigde deze sessie als zevende.
  • STX Motorhomes
De laatste training verliep relatief rustig, op een paar uitzonderingen na. Zo spinde Antonio Giovinazzi (Dragon / Penske Autosport) bij het uitkomen van de ExCel Arena - waarbij teamgenoot Sérgio Sette Câmara het niet kon laten om hem uit te zwaaien - maar het was vooral Edoardo Mortara (ROKiT Venturi) die het meeste in moeilijkheden kwam. Zo vloog hij bijna in de barrières tijdens bij het afdraaien op het rechte stuk, om dan uiteindelijk aan het einde van de training de muur te raken in het begin van de chicanes.

Vooraan liet Cassidy zien dat hij nog steeds even snel is als gisteren, terwijl ze bij DS Techeetah blij waren dat met da Costa eindelijk een wagen bovenaan staat. Vandoorne werkte een rustige sessie af en bleef rond dezelfde plaats hangen als de vorige vrije trainingen. Nu is het afwachten tot de kwalificaties, die om 11:40 uur van start gaan.

Foto: Formula EDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule E op zondag 31 juli 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Londen 2.
  • St. Paul

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons