van der Horst

Maxime Martin nog steeds in de running voor DTM-zitje

Maxime Martin
Maxime Martin
Snelle jongens en meisje vandaag op de jaarlijkse BMW-Kerstlunch in Brussel waar BMW Belux bij monde van Peter Kronschnabl, President en CEO van BMW Group Belux op de recente verwezenlijkingen en de uitstekende verkoopcijfers (1.6 miljoen wagens en 100.000 motoren) focuste en tevens vooruitblikte naar wat 2013 zoal voor de BMW-fan in petto heeft.
  • Dreamdrive

Onder de genodigden onder meer ook de door de Duitse constructeur gesteunde coach van de Rode Duivels Marc Wilmots, Patrick Snijers, het Borlée-quartet, RBM-baas Bart Mampaey en vanzelfsprekend ook Maxime Martin.
 
De jonge Brusselaar zag zijn carrière recent een heel andere,positieve wending krijgen toen hij door BMW Motorsport als officieel BMW-rijder werd aangeduid.
 
Martin, die in de running blijft voor het achtste en laatste BMW-zitje in DTM, mocht afgelopen weekend in het Spaanse Valencia andermaal testen met de BMW M3 DTM, net als Luca Filippi, Thomas Biagi en Jaime Alguersuari.
 
Martin werd er gevraagd te testen met de 2013-versie gerund door het Schnitzer Team van Charly Lamm. “De test viel eigenlijk in het water want door een motorprobleem kon ik hoop en al vijftien tot twintig rondjes afwerken” aldus onze landgenoot die gespannen wacht op het verdict van BMW Motorsport.
 
“Ik heb werkelijk geen idee wie het zitje zal toegewezen krijgen. De knoop zal beslist nog dit jaar worden doorgehakt, mogelijks zelfs voor Kerstmis” aldus Maxime die, wat had je gedacht, zijn voorkeur voor de Duitse serie niet onder stoelen of banken stak.




Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in Deutsche Tourenwagen Masters op maandag 10 december 2012.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons