van der Horst

Maxime Martin tevreden met kwalificatieresultaat

Maxime Martin
Maxime Martin
Maxime Martin is vijfde geëindigd in de kwalificatie voor de zaterdagrace op de Hockenheimring. "Daar ben ik tevreden mee, gezien de omstandigheden" aldus onze landgenoot die immers de volledige eerste vrije oefenrit moest missen door een probleem met de stuurbekrachtiging.
  • Shopa
In de tweede oefensessie moest ik uiteraard een beetje in het ritme zien te komen en eindig ik als zeventiende. In de eigenlijke kwalificatie, en rekening houdend met het feit dat zowat alles nieuw is, ben ik zeker tevreden met mijn vijfde tijd.  De wedstrijd wordt een heel andere zaak, in simulaties hebben we gemerkt dat we qua bandenslijtage niet bij de besten zijn. Het wordt dus knokken om vast te houden aan die vijfde plaats. We zien wel hoe het uitdraait, belangrijk is dat we uit deze race lessen kunnen trekken voor deze van morgen zondag", aldus Martin.

Foto: Hans van OnsemSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in Deutsche Tourenwagen Masters op zaterdag 6 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hockenheim DTM.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons