van der Horst

Miami: Tweemaal Jamie Chadwick

Jamie Chadwick - Jenner Racing
Jamie Chadwick - Jenner Racing
Tweevoudige kampioene in de W Series, Jamie Chadwick (Jenner Racing) is het nieuwe seizoen uitstekend begonnen. De Britse won in Miami beide races van de openingsmanche van het W Series seizoen, die plaatsvonden in het voorprogramma van de Grote Prijs formule 1. In de eerste wedstrijd ging ze Marta García vooraf in de tweede race was Nerea Martí tweede.
Marti vertrok van op de pole in race 1 maar zag al van bij de start Chadwick haar voorbij gaan. Daarna vormde enkel Emma Kimiläinen nog een bedreiging voor Chadwick. De Finse nam zelfs de kop van de race maar moest in de laatste ronde Chadwick toch nog voor laten. Kimiläinen ging nog in de fout zodat Garcia tweede werd voor Jessica Hawkins. Beitske Visser, die pas van op de twaalfde positie was gestart werd na een mooie remonte vierde.

Bij de tweede race stond Chadwick op pole en de Britse nam van bij de start de leiding om deze niet meer af te staan. Marti kwam als tweede over de lijn terwijl Alice Powell de derde plaats pakte na een fel duel met Emma Kimiläinen. Deze laatste zou nog een plaats verliezen aan Belén García. Visser werd ditmaal zevende.

Foto: Jamie Chadwick Racing 
 



  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons