van der Horst

Misano: Bert Longin en Peter Guelinckx azen op revanche

PK Carsport - Audi R8 LMS GT2
PK Carsport - Audi R8 LMS GT2
De Fanatec GT2 European Series is dit weekend te Misano aan zijn derde manche toe, waarna er nog drie manches geprogrammeerd staan waarvan één op het circuit de Spa-Francorchamps. Op de inschrijvingslijst in Italië staan tien wagens, waaronder ook de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 van Bert Longin en Peter Guelinckx, die hopen opnieuw aan te knopen met de zege na een pechvol weekend op de Hockenheimring.
Momenteel voert het High Class Racing duo Mark Patterson/Anders Fjordbach de puntenstand aan al hadden dat evengoed Bert Longin en Peter Guelinckx kunnen zijn indien zij tijdens de vorige manche van pech gespaard waren gebleven. Guelinckx leidde in Duitsland de eerste race tot een safety car procedure zijn voorsprong teniet deed en het PK Carsport duo finaal als derde eindigde. In de tweede race werd Bert Longin aangetikt en belandde in de zandbak, waarna er niet meer inzat dan een zesde plaats. Ook Michael Vergers en Aurelijus Rusteika behoren met de Speed Factory Racing Porsche 911 GT2 RS Clubsport tot de kanshebbers op de zege. De helft van het startveld wordt ingenomen door KTM X-Bow’s, verder zijn er drie Audi’s, een Porsche en een Lamborghini Super Trofeo.  

Foto: Fanatec GT2 European Series
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op woensdag 30 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Misano.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons