van der Horst

Monza: Overwinning in race 2 is voor Egor Orudzhev

Podium race 2 Monza
Podium race 2 Monza
Egor Orudzhev (Arden Motorsport) heeft in Monza de tweede race voor de Formule V 3.5 gewonnen. De Rus werkte zich op van een vijfde plaats bij de start tot de eerste aan de finish, waar hij minder dan een seconde voorsprong had op René Binder (Lotus). Louis Delétraz (Fortec Motorsports) was de auteur van een andere mooie remonte, als achtste vertrokken klom hij op naar plaats drie.
Roy Nissany (Lotus), die de eerste race gewonnen had en van op de pole mocht starten, liet zijn motor stil vallen bij het aanvatten van de opwarmronde. De Israëliër was op achtervolgen aangewezen maar finishte uiteindelijk nog als zesde achter Pietro Fittipaldi (Fortec Motorsports) en Yu Kanamaru (Teo Martin Motorsport). De leider in de tussenstand Tom Dillmann (AVF) kwam niet verder dan de achtste plaats achter William Buller (RP Motorsport), hij heeft nu nog maar 11 punten voorsprong op Delétraz.

Foto: Formula V8 3.5
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule Renault 3.5 op zondag 2 oktober 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Monza.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons