van der Horst

Monza: Kelvin van der Linde (Abt Audi) domineert tweede race

Start race 2 DTM Monza
Start race 2 DTM Monza
Polesitter Kelvin van der Linde heeft de tweede DTM race op het circuit van Monza gedomineerd. De Zuid-Afrikaan reed van start tot finish aan de leiding en moest enkel in de eerste bocht de AF Corse Ferrari van Liam Lawson, winnaar van gisteren, afhouden. Na een intense strijd met Lawson en Sheldon van der Linde, kon Nico Müller (Team Rosberg) na de pitstops beslag leggen op P2, waarmee Audi meteen een 1-2 scoorde in het nieuwe GT3-tijdperk. De derde plek ging naar de Team Winward Mercedes van Lucas Auer, voor de BMW's van Sheldon van der Linde (ROWE) en Marco Wittmann (Walkenhorst).
  • Powercars
Esteban Muth - T3 Motorsport Lamborghini Huracan
Esteban Muth - T3 Motorsport Lamborghini Huracan
Alex Albon kwam als zevende over de meet in zijn tweede DTM-race, terwijl Esteban Muth weer indruk maakte met zijn T3 Lamborghini. Onze landgenoot mengde zich in de openingsfase in de voorste gelederen, maar viel na een mindere pitstop wat terug en finishte uiteindelijk als negende.

Foto's: Racing International Photography

 Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Deutsche Tourenwagen Masters op zondag 20 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Monza DTM.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons