van der Horst

Moskou: Will Buller stapt in bij Zeta Corse

William Buller - ThreeBond with T-Sport Dallara F312 Nissan
William Buller - ThreeBond with T-Sport Dallara F312 Nissan
Zeta Corse blijft maar nieuwe rijders uit proberen, na Emmanuel Piget, Mathéo Tuscher en Carlos Sainz Junior is het nu Formule 3 piloot William Buller die het stuur neemt van de tweede wagen van het team voor de meeting in Moskou. De eerste wagen blijft in handen van de Roemeen Mihai Marinescu.
Nadat Carlos Sainz Jr. In Monaco en Spa tweemaal aan de start verscheen met de tweede Formule Renault 3.5 wagen van  Zeta Corse, keert de Spanjaard terug naar het GP3 kampioenschap. Will Buller neemt zijn plaats in voor de race in de Russische hoofdstad. De Noord-Ier kwam dit jaar al in het nieuws door zijn plotse switch van het T-Sport F3 team naar Fortec waarmee hij nu het Brits Formule 3 kampioenschap betwist. Buller had tijdens de wintertesten al de gelegenheid gehad om het stuur te nemen van een Formule Renault 3.5, hij testte toen voor Comtec.

Foto: FIA European F3



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule Renault 3.5 op zaterdag 15 juni 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Moscow Raceway.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons