Motorland Aragon: Carlos Sainz en Oliver Rowland heersen in Spanje

Carlos Sainz Jr. - DAMS
In race 1 domineerde Carlos Sainz Jr. terwijl in race 2 het de beurt was aan debutant Oliver Rowland om een overtuigende zege binnen te halen. Oliver Rowland was in de eerste race nog derde geworden alvorens de zege te pakken bij race 2. Sainz was zo blij dat hij na zijn zege enkele donuts plaatste op de piste, dat werd hem niet in dank afgenomen en bijna raakte hij zijn overwinning kwijt.
Carlos Sainz Jr.
Carlos Sainz Jr. (Dams) reed de pole en won de eerste race op Motorland Aragon, net zoals hij al eerder presteerde bij de tweede race op Monza. De Spanjaard was een maat te sterk voor de concurrentie en won met ruime voorsprong. Bijna raakte hij zijn overwinning kwijt want Sainz voerde op de piste enkele donuts uit om zijn overwinning te vieren en dat laat het reglement niet toe. Gelukkig haalde het gezond verstand de bovenhand en mocht de Spanjaard zijn zege behouden mits het betalen van een boete van 500 Euro. Nikolay Martsenko (Comtec) slaagde er in om voorbij Oliver Rowland (Fortec) te geraken, maar geraakte niet meer in het spoor van Sainz, de Rus werd tweede voor de Brit. Marlon Stöckinger werd vierde en op meer dan een halve minuut van de winnaar kwam Zoel Amberg (AVF) als vijfde over de streep.

Start race 2 Motorpark Aragon
In race 2 was het dan weer de beurt aan Oliver Rowland om te domineren en de Brit won met een ruime voorsprong van 12 seconden op Pierre Gasly. De Fransman was opgerukt van de vierde plaats en verwees op het einde van de race Will Stevens (Strakka Racing) nog naar de derde plaats. Eerder had Carlos Sainz Jr. na het maken van een foutje de Fransman moeten voorlaten, de Spanjaard stelde met het oog op de titel dan maar de vierde plaats veilig. Zoel Amberg eindigde voor de tweede maal in het weekend in de top vijf.