van der Horst

Motorland Aragon: William Buller topt vrije training

William Buller - Arden Motorsport
William Buller - Arden Motorsport
Na de openingsmanche twee weken geleden op het circuit van Monza is de Formule Renault 3.5 dit weekend op bezoek op het Spaanse circuit van Motorland Aragon in het kader van de eerste World Series by Renault-meeting. Vrijdag stonden er al twee vrije trainingen op het programma en het was de Brit William Buller (Arden Motorsport) die de beste tijd neerzette voor Carlos Sainz Jr. (Dams) en Pierre Gasly (Arden Motorsport).
  • Heinz Performance
Will Stevens was de snelste man in de morgentraining, de Brit ging de snelle Franse rookie Pierre Gasly, William Buller, Oliver Rowland en Carlos Sainz Jr. vooraf. In de namiddag gingen de tijden al snel naar beneden, even topte Meindert van Buuren (Pons Racing) de tabellen maar al snel ging Jazeman Jaafar (ISR) onder de Nederlander zijn tijd tot halfweg de sessie Oliver Rowland nog beter deed. Met nog 10 minuten te gaan  zetten de rijders een eindsprint in waarin achtereenvolgens Roberto Merhi (Zeta Corse), Sainz Jr. en tenslotte Buller de snelste ronde klokten. Uiteindelijk haalde de Brit het dus in 1:41.222 voor Sainz Jr., Gasly, Merhi en Nikolay Martsenko.

Foto: RenaultSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule Renault 3.5 op zaterdag 26 april 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Motorland Aragón.
  • VR Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons