van der Horst

New Race Festival: Een zeer speciale pitstop voor W Racing Team

W Racing Team - Audi R8 LMS GT3
W Racing Team - Audi R8 LMS GT3
Op Circuit Zolder probeerde men donderdag bij W Racing Team een zeer speciale pitstop uit op een van de Audi R8 LMS GT3. Op hetzelfde ogenblik dat de pitcrew de wagen tankte en de banden verwisselde, werd de motorkap van de wagen door een team van Grafityp in een nieuw kleedje gewrapt. Missie geslaagd voor Johan Moons en de GrafiWrap medewerkers, ook al was het waarschijnlijk niet de snelste pitstop ooit bij W Racing Team.
W Racing Team - Audi R8 LMS GT3
W Racing Team - Audi R8 LMS GT3
Grafityp is al jaren een vaste partner van W Racing Team en zorgt ieder jaar ervoor dat de wagens door zijn afdeling Grafiwrap in een nieuw kleurenschema gestoken worden. Voor dit jaar koos men bij GrafiWrap niet langer voor zwart zoals de voorgaande jaren als basiskleur voor de Audi’s maar voor een speciaal zilver grijs dat van intensiteit verandert naargelang de hoek waaronder men ernaar kijkt.

 
Foto's: Ronald Janssens
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT Series op donderdag 1 juni 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons