van der Horst

Nogaro: Lamborghini en Audi boven tijdens vrije trainingen

Nogaro: De vrije trainingen in beeld gebracht
De WRT Audi's namen vrijdag de bovenhand tijdens de vrije trainingen op het circuit van Nogaro, de #1 van onze landgenoot Laurens Vanthoor en de Braziliaan César Ramos was de snelste vóór de #2 van Enzo Ide en de Duitser Rene Rast. De Phoenix Audi van Mayr-Melnhof en Winkelhock completeerde de volledig Audi-getinte top drie, gevolgd door de Lamborghini #26 van Proczyk en onze Noorderbuur Peter Kox.
Nogaro: De vrije trainingen in beeld gebracht
Deze laatste was dan weer de snelste in de tweede vrije training op zaterdagmorgen, gevolgd door de top drie (in die volgorde) van de vrijdagsessie. De eerste BMW was het Braziliaanse exemplaar van Stumpf en Piquet Jr. op een vijfde plaats terwijl de HTP Motorsport van Götz en Buhk als zevende de best geklasseerde Mercedes was. De kwalificaties voor het eerste weekend van het jaar in de Blancpain Sprint Series vinden later op de dag plaats, rond de klok van 15u15.

Foto's: Arne Simons & Vincent WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sprint op zaterdag 19 april 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Coupes de Pâques.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons