van der Horst

Nogaro: Lémeret start seizoen met zege

CMR - Alpine A110 GT4
CMR - Alpine A110 GT4
Stéphane Lémeret kon zich geen betere start wensen in het Franse GT kampioenschap. Samen met zijn teammaat Pierre-Alexandre Jean won hij de eerste race van het FFSA GT op het circuit van Nogaro. Het Belgisch-Franse duo ging de Saintéloc Racing Audi R8 LMS GT4 van Fabien Michal en Grégory Guilvert voor. De laatste podiumplaats was voor de Alpine A110 GT4 van Robert Consani/Benjamin Lariche.
  • Hamofa Performance
Podium Nogaro race 1
Podium Nogaro race 1
Na twee ronden achter de safety car werd de start voor de eerste wedstrijd van het jaar gegeven op een natte piste. De Saintéloc Racing Audi die van op de pole was vertrokken wist zijn positie te behouden terwijl Lémeret volgde op de vierde plaats post vatte. De posities vooraan bleven gehandhaafd tot de rijderswissels waarna Pierre-Alexandre Jean, de ploegmaat van Lémeret, als eerste de baan op kwam voor Guilvert in de Audi. Jean wist zijn leidersplaats, niettegenstaande een late Full Course Yellow, te behouden. Noteren we nog de vierde plaats van Ricardo van der Ende op de BMW M4 van L'Espace Bienvenue.

Foto's: FFSA
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FFSA GT Tour op zondag 21 april 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nogaro.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons