van der Horst

Nogaro: Twee op twee voor Lémeret

CMR - Alpine A110 GT4
CMR - Alpine A110 GT4
Stéphane Lémeret heeft samen met Pierre-Alexandre Jean, na hun zege zondag, nu ook de tweede race voor het Franse GT kampioenschap gewonnen. Jean nam bij de start de leiding van de wedstrijd, een positie die de CMR Alpine 110 GT4 #36 niet meer zou afgeven. De Saintéloc Racing Audi R8 LMS GT4 van Fabien Michal en Grégory Guilvert werd voor de tweede maal op rij tweede. Stéphane Tribaudini en Rudy Servol (CMR Alpine A110 GT4) vervolledigden het podium.
Start race 2 Nogaro
Start race 2 Nogaro
Pierre-Alexandre Jean was het beste weg bij de start en hij reed langzaam weg van de Saintéloc Racing Audi R8. Bij de pitstop wist Lémeret de koppositie te behouden en hij behield de leiding tot aan de meet. Na de Saintéloc Audi en de tweede CMR Alpine waren de plaatsen vier en vijf voor de Mercedes AMG van het Akka-ASP team met het duo Beaubelique/Pla voor Barthez/Panis. Lémeret en Jean trekken nu als leider in de puntenstand naar Pau voor de tweede manche van het FFSA GT4 kampioenschap alwaar zij bedacht worden met een dubbele winstpenalty. De wagen krijgt 10 kg succesballast mee en bij de pitstop moeten ze 10 seconden extra stilstaan.

Foto's: FFSA GT4
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FFSA GT Tour op maandag 22 april 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nogaro.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons