van der Horst

Norma Benelux organiseert Driver Experience Day op Circuit Zolder

T2 Racing - Norma M20 FC
T2 Racing - Norma M20 FC
Norma Benelux, de Belgische vertegenwoordiger van het Frans Norma, organiseert volgende maand een Driver Experience Day op Circuit Zolder. Deze testdag moet geïnteresseerden de kans bieden om kennis te maken met de Norma M20 FC prototype, waarvan er een tiental exemplaren het Belcar Endurance Championship 2019 betwisten. De test gebeurt met ondersteuning van Triple One en bovendien beperkt Norma Benelux het aantal beschikbare plaatsen om rijders de kans te bieden de wagen grondig te leren kennen. Interesse? Lees dan zeker verder.
Deldiche Racing by JTB - Norma M20 FC
Deldiche Racing by JTB - Norma M20 FC
"Omdat we heel wat vragen kregen de voorbije 12 maanden over het rijden met een Norma M20 FC CN protoype, hebben we besloten een aparte testdag op poten te zetten op 14 november 2019", vertelt Vincent Desschans van Norma Benelux. "We stellen in samenwerking met de constructeur een nieuwe Norma M20 FC ter beschikking, voorzien van een atmosferische Honda-krachtbron van circa 260 pk. Ruimschoots voldoende voor stevige sensaties gezien het geheel minder dan 600 kg weegt."

No Speed Limit - Norma M20 FC
No Speed Limit - Norma M20 FC
"Tijdens de testdag beperken we ons overigens niet enkel tot rijden", vervolgt Desschans. "We voorzien ontbijt en een lichte lunch verzorgd door de firma Deldiche, alsook een briefing en verschillende sessies met technische uitleg en overlegmomenten. Zij die zich willen voorbereiden kunnen uiteraard ook terecht op onze simulator. In de voormiddag krijgen zes rijders de kans om vijf getimede ronden af te leggen, plus in- en outlap. In de namiddag bieden we acht rijders nogmaals een dergelijk programma aan. De prijs per deelnemer bedraagt 550 euro exclusief BTW, maar inclusief verzekering. Dit bedrag wordt overigens volledig vergoed indien er nadien een nieuwe Norma M20 FC wordt aangeschaft. Tot slot voorzien we ook speciale voorwaarden voor de Norma Driver Trophy Benelux 2020".

Inschrijven kan tot 4 november via sales@normabenelux.be.

Foto's: Geert Franquet, Niels Vaeck & RacingpixelsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit op woensdag 9 oktober 2019.
  • G&A Motors Motorsport

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons