van der Horst

Nürburgring: Slechte weersomstandigheden houden deelnemers in de box

Nürburgring
Nürburgring
Een uitstap naar de Eifel kan al eens gepaard gaan met neerslag, zo ondervonden we onlangs nog tijdens de 24 Uur van de Nürburgring waar de wedstrijd negen uur werd onderbroken. In het begin van het jaar teisterde sneeuw West-Europa en ook toen bevond de Nürburgring zich waar de klappen werden uitgedeeld en het stopt niet, want ook vandaag nemen de weersomstandigheden nabij die Grüne Hölle de hoofdrol op, in die mate zelfs dat de heren piloten voorlopig niet aan rijden toe komen op het 4.5 kilometer lange asfaltlint. De organisatie besliste geen wagens, in geen enkele klasse of kampioenschap, tot het circuit toe te laten, een beslissing die voorlopig stand houdt tot het middaguur.
Meer informatie over een gewijzigd tijdschema volgt normaliter later vandaag, aldus de organisatie. In onze Autosport kalender 2013 treft u overigens alle informatie aan over deze meeting op de Nürburgring.

Foto: Martijn WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in International GT Open op zaterdag 1 juni 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons