van der Horst

Nürburgring: Molina pakt pole - Blomqvist en RBM tweede

Miguel Molina - Audi
Miguel Molina - Audi
Gisteren lagen de rondetijden gereden tijdens de kwalificaties zeer nipt bijeen, vanmorgen echter slaagde Miguel Molina in zijn Audi erin de pole te veroveren met liefst twee tiende van een seconde verschil op de BMW van Tom Blomqvist. De door het Belgische RBM-team geprepareerde bolide start straks dus rond de klok van 13u35 mee vanop de eerste rij. Maxime Martin draaide de zestiende tijd.
Tom Blomqvist - BMW Team RBM
Tom Blomqvist - BMW Team RBM
Augusto Farfus in de tweede BMW van Bart Mampaey veroverde de zesde startplaats, hij moet de Audi van Jamie Green, de Mercedes van Paul di Resta en de BMW van Bruno Spengler voor zich dulden. Maxime Martin vertrekt straks pas vanop de achtste startrij na zijn zege gisteren, ook kampioenschapsleider Pascal Wehrlein deed van zijn kant geen schitterende zaak; hij reed de negende tijd in zijn Mercedes.

--- Uitslag Kwalificatie Zondagrace DTM Nürburgring 2015 (PDF) ---

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Deutsche Tourenwagen Masters op zondag 27 september 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • St. Paul

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons