van der Horst

Nürburgring: Klassepodium voor Selleslagh Racing en Street Art Racing

SRT Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
SRT Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
De eerste race voor de gt4 European Series op de Nürburgring werd gewonnen door Theo Nouet en Jan Marschalkowski (Team Zakspeed Mercedes-AMG). De twee overige podiumplaatsen waren voor de United Autosports McLarens 570S van Voisin/Fagg en Bowers/Macdonald. In de Pro-Am klasse ging de winst naar Fabien Michal en Grégory Guilvert (Saintéloc Audi R8 LMS GT4), hun zesde overwinning al dit seizoen.Zij zijn dan ook al zeker van de titel in hun klasse. De Selleslagh Racing Mercedes-AMG van Maxime Soulet en Luca Bosco werd derde in de Pro-Am klasse.
Street Art racing - Aston Martin Vantage GT4
Street Art racing - Aston Martin Vantage GT4
Drama was er voor Stéphane Lémeret en Antoine Potty (CMR Toyota GR Supra GT4). Lémeret moest al vroeg in de race de wagen aan de kant zetten, hij bereikte nog de pits waar de wagen de box ingeduwd werd. Soulet en Bosco werden dertiende algemeen en derde in hun klasse waarmee Soulet beste Belg was in de race. De tweede wagen van Selleslagh Racing, dit weekend bestuurd door de Duitsers Moritz Kranz en Jakub Knoll eindigde één plaats verder en werd dus ook vierde in de Pro-Am klasse. De Street Art Racing Aston Martin Vantage van Pascal Bachmann en Paul Theysgens werd vijfentwintigste maar vooral derde in de Am klasse.

Foto's: Arne Simons
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op zaterdag 4 september 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons