van der Horst

Nürburgring: Max Defourny snelste in vrije trainingen

Max Defourny - R-ace GP
Max Defourny - R-ace GP
Max Defourny (R-ace GP) heeft vrijdag op de Nürburgring de snelste tijd neergezet bij de vrije trainingen van de Formule Renault Eurocup. In de morgensessie moest Defourny nog Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) voor zich dulden maar in de tweede sessie realiseerde onze landgenoot de snelste dagtijd in 1:55.324, Fenestraz en Robert Shwartzman (R-ace GP) volgden op de posities twee en drie.
Sacha Fenestraz - Josef Kaufmann Racing
Sacha Fenestraz - Josef Kaufmann Racing
Na een afwachtende start van de eerste sessie zette Defourny nadien een reeks snelle rondes neer waarbij hij telkens de snelste chrono wist te verbeteren. Maar op vier minuten van het vallen van de vlag wist Sacha Fenestraz in 1:55.983 nog onder de snelste tijd van Defourny te gaan. Will Palmer (R-ace GP), Robert Shwartzman en Yifei Ye (R-ace GP) volgden op de plaatsen drie tot en met vijf.

In de namiddagsessie leek Fenestraz opnieuw op weg naar de snelste tijd, maar Defourny wist zich op het einde alsnog bovenaan de tabellen te nestelen met een ronde in 1:55.324. Robert Shwartzman, Daniel Ticktum (Arden) en Max Fewtrell (Tech 1 Racing) maakten de top vijf vol.

Foto's: Formule Renault Eurocup
   • Prospeed Competition

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons