van der Horst

Nürburgring: Titel bij de teams voor United Autosports

(United Autosports - McLaren 570S GT4
(United Autosports - McLaren 570S GT4
Met een zege in de tweede race van de GT4 European Series op de Nürburgring hebben Dean Macdonald en Gus Bowers (United Autosports McLaren 570S) hun team verzekerd van de titel in de Silver Cup. Stéphane Lémeret en Antoine Potty (CMR Toyota GR Supra GT4) deelden voor het weekend nog de leiding in de puntenstand, maar een tweede opgave op rij voor de Toyota trok een serieuze streep over de kansen van onze landgenoten op de titel. Selleslagh Racing pakte met zijn twee wagens de vierde en vijfde plaats in de Pro-Am klasse.
United Autosports pakte zelfs de dubbel in de tweede race met de tweede plaats voor Bailey Voisin en Charlie Fagg. De Team Zakspeed Mercedes-AMG van Theo Nouet en Jan Marschalkowski legde beslag op de laatste podiumplaats. De Allied Racing Porsche 718 Cayman van Alexander Hartvig en Joel Camathias werd zevende algemeen en won de Pro-Am klasse. Selleslagh Racing Team pakte met Moritz Kranz and Jakub Knoll (elfde algemeen) de vierde plaats in de klasse net één positie voor teamgenoten Luca Bosco en Maxime Soulet. De Street Art Racing Aston Martin Vantage van Pascal Bachmann en Paul Theysgens eindigde net naast het podium in de Am klasse.

Foto's: Arne Simons
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op zondag 5 september 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • LTF

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons