van der Horst

Nürburgring: Winst voor Gerard van der Horst in de Lamborghini Cup class

Gerard van der Horst - Van der Horst Motorsport
Gerard van der Horst - Van der Horst Motorsport
Hij miste het begin van het seizoen maar nu staat hij er weer helemaal. Gerard van der Horst won, met de Huracán Super Trofeo Evo van zijn eigen team Van der Horst Motorsport, de Lamborghini Cup class. Donovan en Luciano Priviltelio lagen eerst op kop in de Cup maar vielen na de pitstop terug mede door een penalty van 5 seconden. Huilin Han, in een wagen van Boutsen Ginion Racing, werd tweede in de Am klasse. De algemene zege was voor de Johan Kraan Motorsport wagen van Max Weering en Loris Spinelli.
  • LTF
Podium race 1 Lamborghini Super Trofeo
Podium race 1 Lamborghini Super Trofeo
De van op de pole vertrokken Spinelli pakte onmiddellijk de leiding van de race en gaf in die positie de wagen over aan Max Weering die het werk afmaakte en de wagen als eerste over de finish bracht. Op het einde van de race kwam Raúl Guzman, die de wagen van Target Racing deelde met Glenn van Berlo, nog terug maar hij kon Weering niet meer bedreigen. Milan Teekens en Maxime Oosten (Bonaldi Motorsport) legden beslag op de laatste podiumplaats.

In de Pro-Am klasse was de zege voor Andrea Cola en Dimitry Gvazava (Target Racing) terwijl Miguel Ramos en Adrian Amstutz de grootste beker in de Am klasse pakten.

Foto's: Nico Mombaerts
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op zaterdag 4 september 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons