van der Horst

OAK Racing schrijft een wagen in voor Asian Le Mans Series

OAK Racing - Morgan LMP2
OAK Racing - Morgan LMP2
OAK Racing heeft een van zijn zelf ontwikkelde Morgan LMP2 ingeschreven voor de Asian Le Mans Series (AsLMS). De Franse equipe rond Jacques Nicolet zal tijdens alle zes manches aantreden in het gekende zwart-roze kleurenschema met het vertrouwde starnummer #24. Daarmee staan er meteen al twee exemplaren van de Morgan LMP2 in de startblokken om de eerste echte jaargang van de AsLMS mee kleur te geven, eerder bevestigde het Chinese KCMG reeds te zullen deelnemen met hetzelfde chassis. OAK Racing ziet dus duidelijk heil in de Aziatische markt en hoopt met de eigen aanwezigheid bijkomende ondersteuning te kunnen bieden aan klanten.
“We beseffen dat het prototype racen nog maar in zijn kinderschoenen staat in Asië, maar dat is net een van de redenen waarom wij ons zo willen engageren voor onze klanten,” aldus team manager Sebastien Philippe. Verder staat het team uit Le Mans een druk seizoen te wachten aangezien ook een tweevoudige deelname aan het FIA WEC op het programma staat.

De volledige kalender van de Asian Le Mans Series kan u hier terugvinden.

Foto: Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Circuit Internationaal op dinsdag 26 februari 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meetings Zhuhai, Inje, Fuji en Sepang.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons