van der Horst

Ook Team Rhino's Leipert betwist volledig kampioenschap met twee wagens

Rhino's Leipert Motorsport - Lamborghini Gallardo LP600
Rhino's Leipert Motorsport - Lamborghini Gallardo LP600
Het Duitse Team Rhino’s Leipert Motorsport, vorig seizoen actief met twee Lamborghini Gallardo’s in het FIA GT3 kampioenschap en de Duitse ADAC GT Masters, maakt dit jaar de overstap naar het Britse GT kampioenschap. Het team zal er twee Lamborghini’s inzetten en is momenteel naarstig op zoek naar rijders om beide bolides te bemannen.
Het team proefde vorig jarig reeds van de sfeer in het Britse GT kampioenschap met deelnames aan de manches op de Nürburgring en Silverstone. Men voelde er zich blijkbaar thuis want voor dit jaar besloot men bij Team Rhino’s Leipert om over te stappen van de ADAC GT Masters naar een volledig seizoen in het British GT Championship. Het team zal er eveneens twee Lamborghini Gallardo LP600 inzetten en start volgend weekend in Spanje al met het testen van geïnteresseerde rijders. Het British GT kampioenschap kan dit jaar rekenen op een groeiende interesse en verscheidene gerenommeerde teams confirmeerden al hun aanwezigheid in het Britse nationale kampioenschap. Herhalen we nog eens dat de buitenlandse uitstap van het Engelse GT kampioenschap dit jaar plaatsvindt op het circuit van Zandvoort begin september.

In onze autosport kalender kan u steeds de meest recente versie van de British GT Championship kalender voor 2013 aantreffen.

Foto: Martijn WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in British GT Championship op zaterdag 19 januari 2013.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons