van der Horst

Pascal Ursi verlaat Circuit Zolder

Pascal Ursi en Tom Boonen
Pascal Ursi en Tom Boonen
Pascal Ursi (34), de Commercial & Marketing Manager bij Circuit Zolder, legt met onmiddellijke ingang zijn functie neer bij het Limburgse circuit. Ursi vervoegde in 2011 Circuit Zolder als product developer, onder de vleugels van Walter Goossens. Circuit Zolder en Pascal Ursi gaan in ogenschijnlijk goede verstandhouding uit elkaar, iets wat laatstgenoemde ook bevestigt aan de redactie van Autosport.be.
  • LTF
Didier Dexters - Giel Creemers
Didier Dexters - Giel Creemers
Circuit Zolder maakte middels een kort persbericht het vertrek van Pascal Ursi wereldkundig. "We hebben net in onderling overleg de arbeidsovereenkomst met Pascal Ursi stopgezet", klonk het. De taken van Ursi bij Circuit Zolder worden overgenomen door enerzijds Didier Dexters en anderzijds Thomas Hellemans. Dexters is geen onbekende, want hij was eerder reeds actief als Pitlane Report bij het Radio Info Team. Hij zal vanaf nu de sales-belangen behartigen. Thomas Hellemans kreeg eerder dit jaar de kans stage te lopen bij het circuit en kreeg afgelopen weekend een contract aangeboden als marketing-verantwoordelijke.

Pascal Ursi
Pascal Ursi
"Gezien we het einde van het jaar naderen en de plannen voor 2020 zijn uitgestippeld, vond ik de tijd rijp voor een nieuwe wind te laten waaien", vertelt Pascal Ursi aan Autosport.be. "Ik heb 8 funfastic jaren beleefd, waar ik met veel voldoening aan terugdenk. Ik ben trots te mogen stellen dat we met de nieuwe directie en het ganse team een hernieuwde dynamiek hebben gegeven aan het circuit. Ik vertrek in de beste verstandhouding en wens het circuit alle succes toe. Tot slot wil ik ook een woord van dank uitdrukken aan iedereen die heeft bijgedragen aan de mooie resultaten te voorbije jaren."


Foto's: Niels Vaeck, Circuit  Zolder & Martijn WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Nationaal op zaterdag 14 december 2019.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons