Paul Ricard: Vierde plaats voor Max Defourny in race 1

Podium race 1
Max Defourny (R-ace GP) is net naast het podium geëindigd in de eerste race voor de Eurocup Formula Renault 2.0 op het circuit van Paul Ricard. Het podium was volledig Brits met Harrison Scott (AVF by Adrian Valles) op het hoogste schavotje, hij werd geflankeerd door Lando Norris (Josef Kaufmann Racing) en Will Palmer (R-ace GP).
Max Defourny startte de race vanuit zesde positie en hij wist nog twee plaatsen goed te maken. Dorian Boccolacci (Tech 1 Racing) kwam als vijfde over de lijn voor Sacha Fenestraz (Tech 1 Racing) en Robert Shwartzman(Josef Kaufmann Racing). Gislain Cordeel  (GMMA Formula Racing) kwam op een ronde van de winnaar als  zestiende over de streep. Norris leidt nu in het kampioenschap met 177 punten voor Scott (146 punten) en Defourny (144,5 punten).

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zaterdag 27 augustus 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 4H Paul Ricard.