van der Horst

Paul Ricard: Nieuwe zege voor Jean Glorieux en DKR Engineering

DKR Engineering - Norma M30 LMP3
DKR Engineering - Norma M30 LMP3
De DKR Engineering Norma M30 van onze landgenoot Jean Glorieux en Alexander Toril heeft op het circuit van Paul-Ricard de race voor de Michelin Le Mans Cup gewonnen. Voor Glorieux en Toril was het al hun derde zege van het seizoen. De Nielsen Racing Ligier JS P3 van Colin Noble en Anthony Wells kwam als tweede over de lijn. Het podium werd vervolledigd door de Graff Racing Ligier JS P3 van Émilien Carde en Adrien Chila.
De Motorsport98 Ligier LMP3 van Eric de Doncker kwam niet verder dan de eerste bocht nadat de wagen werd aangereden door de Ram Racing Mercedes. In de GT3 klasse ging de zege naar de Ebimotors Lamborghini Huracan van Fabio Babini en Emanuele Busnelli voor de Lee Mowle Mercedes AMG GT3 van Lee Mowle/Phil Keen en de Optimum Racing Audi R8 LMS van Flick Haigh/Joe Osborne.

Foto: Michelin Le Mans CupDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zaterdag 26 augustus 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 4H Paul Ricard.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons