van der Horst

Paul Ricard: Vier op vier voor Max Weering en Loris Spinelli

Max Weering/Loris Spinelli - Bonaldi Motorsport
Max Weering/Loris Spinelli - Bonaldi Motorsport
Op het circuit van Paul Ricard wonnen Max Weering en Loris Spinelli ook de tweede wedstrijd voor de Lamborghini Super Trofeo en schonken zo Bonaldi Racing een vierde zege op rij. Weering en Spinelli staan nu comfortabel op kop in de tussenstand van het kampioenschap. Pech was er voor Amaury Bonduel die door een misverstand van zijn team een mooi klassement zag verloren gaan. Benoît en François Semoulin eindigden als tweede in de Lamborghini Cup.
  • Dreamdrive
Lamborghini Super Trofeo @ Paul Ricard
Lamborghini Super Trofeo @ Paul Ricard
Er stond weer geen maat op Max Weering en Loris Spinelli die ook de tweede race voor de Lamborghini Super Trofeo op het Franse circuit domineerden en de wedstrijd wonnen met een voorsprong van bijna zes seconden op Milan Teekens/Marzio Moretti (Target Racing). Massimo Ciglia kwam als derde over de lijn maar een 10 seconden penalty wegens een contact van zijn ploegmaat Williamson wierp hem een plaats terug ten voordele van Bejarano (Imperiale Racing). Amaury Bonduel miste de pitwindow na een miscommunicatie met zijn team en kreeg een drive through die hem terugwierp in het klassement, hij zou alsnog als zesde finishen. Ciglia/Williamson wonnen wel nog de Pro-Am klasse.

Gabriel Rindone (Leipert Motorsport) pakte de zege in de Am klasse, hij haalde het voor Andrzej Lewandowski en Raffaele Giannoni. De zege in de Lamborghini Cup was opnieuw voor Luciano en Donovan Privitelio (Rexal FFF Racing Team). Zij haalden het voor onze landgenoten Benoît en François Semoulin (Semspeed) en François Grimm die uitkomt voor Boutsen Racing. Gerard Van der Horst (Van der Horst Motorsport) eindigde net naast het Cup podium. 

Foto's: Racingpixels.comDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op zondag 5 juni 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons