van der Horst

Portimão: Sébastien Loeb aan de start in DTM met Red Bull Ferrari

Sébastien Loeb
Sébastien Loeb
Vorige week kon u bij ons al lezen dat meervoudig rally-kampioen Sébastien Loeb gelinkt werd aan een deelname in de DTM nadat hij de AF Corse Ferrari testte op het circuit van Spa-Francorchamps. Vandaag is dit niet meer een vraag, maar een zekerheid. De Fransman zal namelijk aan de start verschijnen bij de openingsmanche in Portimão. Daar zal Loeb als vervanger optreden voor Nick Cassidy.
  • Hamofa Performance
Loeb werd vorige week al gesignaleerd in Spa-Francorchamps, waar hij de Ferrari 488 GT3 aan de tand voelde. Toen al werd hij gelinkt aan een selectieve deelname in de DTM. Te beginnen eind deze maand al bij de openingsmanche blijkt nu, gezien Cassidy op dat moment een race afwerkt in Monaco voor de Formule E. Overigens zijn er nog enkele datums dat de Nieuw-Zeelander niet beschikbaar is door oftewel de Formule E of het FIA WEC. De kans dat de Fransman meerdere keren zal invallen dit seizoen is dus groot.

Foto: Red Bull



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Deutsche Tourenwagen Masters op maandag 4 april 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Portimão DTM.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons