van der Horst

Prettige Feestdagen en een spetterend 2020 gewenst!

Autosport.be wenst u prettige feestdagen!
Autosport.be wenst u prettige feestdagen!
Het druk gevulde autosportseizoen 2019 komt stilaan ten einde en daarmee ronden we niet alleen een jaar af, maar besluiten we tevens het tweede decennium van het derde millennium. Al bijna 20 jaar is Autosport.be gepassioneerd door en voor Autosport en bij de redactie zijn we dan ook bijzonder trots dat we ook in het boeiende autosportseizoen 2019 elke dag opnieuw onze passie met onze lezers mochten delen. Graag bedanken we u, onze trouwe lezer, en beloven we om in 2020 opnieuw ons beste beentje voor te zetten!
  • STX Motorhomes
Vooraleer 2020 met grote trom arriveert, willen we eerst een moment nemen om u het allerbeste te wensen in het nieuwe jaar. Veel rust wordt de autosportfan in de winterperiode echter niet meer gegund. Alle grote internationale wedstrijden zijn dit jaar dan wel achter de rug, 2020 kondigt zich bijzonder groots aan, met uiteraard de Dakar - voor het eerst in Saoedi-Arabië en op hetzelfe moment de Africa Eco Race - die steeds aan populariteit wint, maar ook twee grote klassiekers op circuit: de 24 Uur van Dubai en Daytona. Plan beslist geen lange verlofperiode in, want begin februari is er de 12 Uur van Bathurst, de openingsmanche van het officieuze WK GT. Op dat ogenblik ligt de rally van Monte Carlo al achter ons, beleven we vol enthousiasme de Legend Boucles en richten we het vizier op de WK-rally van Zweden.

Het Formule E-seizoen is uiteraard al aan de gang en is toe aan zijn laatste jaar als onofficieel FIA WK. Waar de Dakar verhuisde van Zuid-Amerika naar het Midden-Oosten, doet de elektrische eenzitterserie de omgekeerde beweging, met begin volgend jaar de manches in Chili en Mexico. We kijken vol ongeduld uit naar de prestaties van onze landgenoten Jérôme D'Ambrosio en Stoffel Vandoorne - momenteel op een zucht van de leiding in de tussenstand. Kort nadien ontwaakt de F1 uit haar winterslaap - met later in 2020 voor het eerst in meer dan 30 jaar een Nederlandse GP in Zandvoort - en staat met de rally van Haspengouw de openingsmanche van het BK op het programma. Te veel om op te noemen, eigenlijk; werp zeker uw blik op onze autosportkalender 2020! Kortom: genoeg om u bezig te houden tot de lente haar intrede doet...

Autosport.be is uw vaste partner en dat verandert in 2020 niet. Ons concept is ondertussen gekend, ons recept gesmaakt. Never change a winning team, en dat is precies ons opzet in 2020! We hopen u ook volgend jaar te mogen blijven boeien met informatieve teksten en knappe beelden. Heeft u een opmerking? Laat het ons beslist weten! We willen ook graag onze trouwer partners bedanken, want zonder hun steun was er geen Autosport.be. Tot slot wensen we u een vreugdevol eindejaar toe en hopen we om samen met u 2020 tot een succes te mogen maken!

Namens de voltallige Autosport.be-redactie

Martijn Wouters
Hoofdredacteur
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Varia op maandag 23 december 2019.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons