van der Horst

Race Promotion Night: De hele race live met commentaar

Belgian Gentlemen Drivers Club
Belgian Gentlemen Drivers Club
Net als tijdens de voorlaatste manche van de Belgian Gentlemen Driver’s Club 2015 in Spa-Francorchamps, zal de finale van nu zaterdag 7 november, in het kader van de Race Promotion Night op Circuit Zolder integraal en live worden uitgezonden op het internet, via de site www.video-live.be. Het team van CMG Télévision gebruikt hiervoor 6 camera’s, waarvan vier van op afstand bestuurd zullen worden, een HF in de pitlane en een ‘onboard’ in één van de wagens die 400 minuten lang zullen racen.
  • Hamofa Performance
De Race Promotion Night Zolder is onderhveig aan de geluidsnorm van 95 dB en dat betekent dat er geen officieel commentaar voorzien is langs de piste, maar de mensen die normaal voor het commentaar instaan, zullen wel de beelden van de nodige uitleg voorzien. Dat gebeurt zowel in het Frans als in het Nederlands.
 
Even in herinnering brengen dat de kwalificaties starten om 11u25 en lopen tot 12u25, terwijl de start van de race om 14u30 gegeven wordt, met een finish rond 21u10. De beide sessies zijn dus live te volgen, op het internet, net als de cérémonie protocolaire, voorzien voor 22u30 en dat is meteen de afsluiter van het seizoen BGDC.
 
Dus als u er op 7 november niet kan bijzijn, dan kan u via internet waar ook in ons land of er buiten deze laatste race van het seizoen 2015 integraal volgen! 
 


BGDC Press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Gentlemen Drivers Club op zaterdag 7 november 2015.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons