van der Horst

Red Bull Ring: Max Defourny derde in race 1

Max Defourny - R-ace GP
Max Defourny - R-ace GP
Max Defourny (R-ace GP) heeft zijn pole positie niet kunnen omzetten in een zege bij de eerste race voor de Formule Renault Eurocup op de Red Bull Ring. Al bij de start verloor onze landgenoot de leiding van de race aan Max Fewtrell (Tech 1 Racing) en in de laatste ronde werd hij nog gepasseerd door Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing).
Podium race 1 Red Bull Ring
Podium race 1 Red Bull Ring
Na Max Defourny werd Daniel Ticktum (Arden) vierde voor Thomas Randle (AVF by Adrian Valles). Robert Shwartzman (R-ace GP) deed niet beter dan zevende achter Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) en verliest de leiding in de tussenstand aan Sacha Fenestraz.

Zondag start Max Defourny race 2 van op de tweede startrij. Dinsdag is hij aanwezig op het circuit van Spa-Francorchamp waar hij zal deelnemen aan de officiële testdag voor het FIA F3 European Championship. Defourny zal er een wagen van Van Amersfoort Racing testen.

Foto: Formula Renault Eurocup
 

 


Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zaterdag 22 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 4H Red Bull Ring.
  • Footprints

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons