van der Horst

Red Bull Ring: Sacha Fenestraz loopt uit in kampioenschap

Sacha Fenestraz - Josef Kaufmann Racing
Sacha Fenestraz - Josef Kaufmann Racing
Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) heeft op de Red Bull Ring zijn derde zege van het jaar behaald in de Formule Renault Eurocup en loopt alzo verder uit in het kampioenschap. Will Palmer (R-ace GP) werd tweede in een race die tweemaal onderbroken werd met een safety car procedure, Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) maakte het podium compleet. Max Defourny (R-ace GP) vertrok van op de tweede startlijn maar verloor geleidelijk aan terrein en zakte weg naar de achtste plaats.
Max Fewtrell (Tech 1 Racing), gisteren nog winnaar van race 1, pakte de vierde plaats, Daniel Ticktum (Arden) maakte de top vijf vol. Ghislain Cordeel eindigde net als gisteren achteraan in het peloton. Fenestraz heeft nu in de tussenstand 27 punten voorsprong op Robert Shwartzman (R-ace GP), die in deze race niet verder kwam dan de negende positie.

Foto: Formula Renault Eurocup
 

 


Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 23 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 4H Red Bull Ring.
  • Footprints

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons