van der Horst

Revanche voor Stienes Longin en Thomas Piessens?

Stienes Longin-Thomas Piessens
Stienes Longin-Thomas Piessens
Tijdens het Paasweekend wordt op de omloop van Spa-Francorchamps de tweede manche voor het BGDC-kampioenschap afgewerkt. Na de pech die Stienes Longin en Thomas Piessens kenden bij de seizoensopener werd er druk aan de BMW E46 M3 gesleuteld en hoopt het duo dit keer de pechduivel niet te ontmoeten…
  • Shopa
Die openingsrace van het kampioenschap op Circuit Zolder was ontegensprekelijk een tegenvaller van formaat. Als leider in de wedstrijd werd Stienes Longin geconfronteerd met een falende motor.

Stienes Longin-Thomas Piessens
Stienes Longin-Thomas Piessens
“We hebben ondertussen goed gewerkt en er huist nu een nieuwe krachtbron onder de motorkap van onze BMW #163”, verklaart Longin. Verder klinkt het bij Stienes en Thomas in koor: “Door de pech die we in Zolder kenden kunnen we in feite nu pas aan ons kampioenschap beginnen, met een aanzienlijke puntenachterstand op de leider in het kampioenschap. We bekijken het echter positief en de tegenslag die we hadden maakt ons mentaal enkel sterker en als team zullen we ongetwijfeld nog competitiever voor de dag komen. Natuurlijk willen we graag op het hoogste schavotje staan na het afvlaggen van de wedstrijd, maar in Zolder lag het tempo zeer hoog, dus er zal gestreden worden voor elke fractie van een seconde."

Tijdschema BGDC Spa-Francorchamps:

Vrijdag 3 april 2015
16u00-18u00 : Vrije Training

Zondag 5 april 2015
09u30-10u15 : Kwalificatie
14u55-17u55 : Race (3u)

Stienes Longin PressSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belgian Gentlemen Drivers Club op dinsdag 31 maart 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Trophée des Fagnes.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons