van der Horst

Riyad: Het probleem achterhaald bij Stoffel Vandoorne

Stoffel Vandoorne - HWA Racelab
Stoffel Vandoorne - HWA Racelab
De Belgische supporters hadden dit weekend een naar gevoel bij de race van Stoffel Vandoorne. Hij viel in het begin van de race terug achter routiniers Jean-Éric Vergne, Jérôme D'Ambrosio en André Lotterer naar een zevende plaats. Daar leek hij zich te handhaven maar vanaf de negende ronde ging het steil bergafwaarts en werd hij verwezen naar de achterste regionen. Op het eerste zicht leek het dat de Rumbekenaar met een technisch probleem te kampen had, doch was het onduidelijk wat het probleem was. Tot nu...
Stoffel Vandoorne - HWA Racelab
Stoffel Vandoorne - HWA Racelab
Stoffel Vandoorne zou tijdens de race problemen gehad hebben met de ophanging van zijn wagen. Dat meldden onze collega's van e-racing365. De Rumbekenaar zou tijdens de race de muur geraakt hebben, waardoor zijn ophanging beschadigd raakte. Het gevolg was dat hij daardoor, niettegenstaande de aanvalsmodus en Fanboost, snelheid verloor zoals hij zelf achteraf verklaarde. Zijn ploegmaat Gary Paffett maakte een gelijkaardige situatie mee tijdens de race, maar moest uiteindelijk opgeven.

Foto's: Formula ESchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule E op maandag 17 december 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Ad Diriyah.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons