van der Horst

Rob Huff vervoegt Jean-Karl Vernay bij Leopard Racing WRT

Team WRT - Volkswagen Golf TCR
Team WRT - Volkswagen Golf TCR
De Britse touring car specialist en WTCC 2012 kampioen Rob Huff zal vanaf de manche te Spa-Francorchamps de TCR International Series vervoegen. Hij zal een tweede VW Golf van Leopard Racing WRT besturen naast de Fransman Jean-Karl Vernay. Huff zal na Spa met die wagen al de resterende manches van TCR International Series betwisten met uitzondering die te Monza.
Eind vorige maand kwam Rob Huff aan de start van de eerste manche van de TCR Benelux aan het stuur van een VW Golf van Team WRT. Aan het stuur van een Golf die toen al de kleuren van Leopard Racing droeg pakte Huff twee podiumplaatsen in de sprintraces 3 en 4. De samenwerking tussen het Belgische team en de Britse piloot wordt nu verder gezet op internationaal niveau. Met de Golf met nummer 3 zal Huff trachten om zijn teamgenoot Vernay aan de titel te helpen, de Fransman leidt momenteel in de puntenstand.

Foto: Niels Vaeck
 



Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR International Series op dinsdag 2 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6 Hours of Spa.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons