van der Horst

RPN: Zege voor De Vocht/Van Loo/Heyninck

Recy Racing Team - BMW 120D
Recy Racing Team - BMW 120D
De Recy Racing BMW 120D van De Vocht, Van Loo en Heyninck domineerde dankzij ondermeer zijn lage verbruik deze editie van de Race Promotion Night. De Beierse bolide hield het in de beginfase een kleine drie uur uit zonder tankbeurt en schoof zo op naar de leiding. Een pitstop met nog een goeie twintig minuten op de klok bracht hun zege niet in gevaar, de achteropkomende BMW M235i van Schrey en Mies kreeg immers een penalty van maar liefst vijf ronden voor het niet respecteren van de zwarte vlag.
  • Dreamdrive
Redant/Vanneste/Derdaele - BMW M235i Cup
Redant/Vanneste/Derdaele - BMW M235i Cup
Ook de BMW M235i van vader en dochter Kox en Dreszer, die op de baan als derde aantikte, kreeg een penalty van een ronde voor inhalen onder geel. Na het incalculeren van de verschillende straffen schuift nog een BMW M235i, van Redant, Vanneste en Derdaele, zo op naar de tweede plaats. De laatste podiumtrede viel nog te beurt aan vader en zoon Longin en Thomas Piessens, die al vroeg in de race te maken kregen met een kapotte servo. Dat euvel kostte hen volgens Bert Longin zo'n seconde per ronde.

--- Uitslag Race Promotion Night 2015 (PDF) ---

Foto's: Marnik Mouchaers & Niels Vaeck



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Belgian Gentlemen Drivers Club op zaterdag 7 november 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Race Promotion Night.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons